Julklapparna du ska köpa till dig själv som kille

Julklapparna du ska köpa till dig själv som kille

Julen är en tid att koppla av från arbete, ikapp med familj, sova, titta på säsongens mest efterlängtade filmer, (över) äta god mat och, ja, sova bort allt.Det är också en stor möjlighet att slå i backen eller komma ut ur staden, om du kan hantera det. Men trots dessa till synes idealiska förhållanden, semester är inte alla renar och fruktkaka – stress av semester gåva shopping kan ta en allvarlig vägtull. Du behöver julgåvaidéer, och vi är här för att hjälpa.

Men det finns ett annat sätt att vinna jul i år, om du är öppen för dikning frenesi och lämnar bilen hemma. Shopping på nätet kan vara din quick fix till att få alla dina inköp gjort med lite tid överblivna för att hälla själv lite rom och äggtoddy av branden. I detta i åtanke har vi rundade upp denna lista över de bästa julklapp idéer för pojkvänner, pappor, bröder och mer.

Amazon Echo Dot

Handsfree och röststyrda tillåter Amazon Dot dig att använda Alexa att spela musik, styra smarta hem enheter, tillhandahålla information, läsa nyheter och mer. Om han alltid frågar Alexa för en hand, överväga att henne i hemmet utrymme. Dessutom innehåller Dot en inbyggd högtalare med tillräcklig kraft för att fylla ett parti med ljudet av Spotify, iTunes och därefter.
49 dollar Amazon.com

Philips Norelco Vacuum skägg trimmer

Om han har skägg, är chansen att han kommer att behöva trimma minst en gång i medan. Philips Norelco skäggtrimmern blir hans go-to när det gäller att hålla blicken rent och snyggt. Denna praktiska modellen innehåller 20 inbyggda längdinställningar och en vakuum funktion – så räknarna kommer att förbli så rena som hans rakning.
59 dollar på Amazon.com

 

Hårtrimmer

Att vara beredd på varje tillfälle att se snyggt och du kan få en stor hårtrimmer på försäljning till jul från made4men. Defintivt en julklapp du bör köpa till dig själv.

 

Bellroy Slim Leather Wallet

Pocket bulk är inte kul i minst – inte bara känns det obehagligt, men det inte smickra figuren heller. Denna slanka plånbok är tillverkad av premium läder, vilket innebär att det kommer att få trevligare med åldern, och har precis rätt mängd utrymme för alla sina kort och räkningar. Innan du vet ordet av kommer han att gå från en Costanza till en Seinfeld bara sådär.
79 dollar på Amazon.com

MVMT ’Hyde’ solglasögon

Höj hans glasögon med ett par MVMT solglasögon. Denna uppdaterade klassisk stil gör det lätt för honom att övergången från arbetskläder för att spela, plus UV-skydd 100% säkerställer hans ögon kommer att vara säkra – även om de soligaste vinterdagar. Finns i ren svart, randig skiffer och whisky sköldpadda.
70 dollar på MVMTWatches.com
Vincero Collective ”Chrono S” Watch

Vare sig du letar efter ett nytt tillägg till sin redan etablerade klocka samling eller om du vill främja sin professionella garderob, gör denna underskattade klocka för en extremt mångsidig tillägg till någon samling. Den rena designen ger utrymme för att klä upp eller klä ner, och den italienska läderband och reptålig kristall se till att den kommer att pågå honom i åratal.
149 dollar på VinceroCollective.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *